PRIJSLIJST PER 1 AUGUSTUS 2023
BUFFET A:
Kipsaté
Zalmfilet met ravigotesaus
Lasagne
Gehaktballetjes in zoetzure saus
Witlof met ham en kaas
Haricots verts met spek omhuld
Gebakken aardappelen
Nasi
Fruitsalade
Stokbrood, roomboter en kruidenboter
€ 24,95 per persoon bij een bestelling vanaf 14 personen.
Bij minder personen rekenen wij een kleine meerprijs.
Dit buffet is inclusief borden, bestek en servetten.
Wij rekenen € 1,50 p.p. afwaskosten.
—————————————————————————————————-
BUFFET B:
Rundvleessalade met hapjes
Kipsalade met vruchten opgemaakt
Pastasalade
Kuikenrollade met Jägersaus
Boeuf Bourguignon met aardappelpuree en peertjes
Gebakken aardappelen
Groente van de dag
Fruitsalade
Stokbrood, roomboter en kruidenboter
€ 25,95 per persoon bij een bestelling vanaf 14 personen.
Bij minder personen rekenen wij een kleine meerprijs.
Dit buffet is inclusief borden, bestek en servetten.
Wij rekenen € 1,50 p.p. afwaskosten.
———————————————————————————————————
BUFFET C:
Rundvleessalade, met hapjes opgemaakt
Zalmsalade met gerookte zalm, makreel met tuinkruiden en Hollandse garnalen
Kipsalade met vruchten opgemaakt
Boeuf Bourguignon met aardappelpuree en peertjes
Nasi met kipsaté
Fruitsalade
Tiramisu
Bitterkoekjes bavarois
Stokbrood, roomboter en kruidenboter
€ 26,95 per persoon bij een bestelling vanaf 14 personen.
Bij minder personen rekenen wij een kleine meerprijs.
Dit buffet is inclusief borden, bestek en servetten.
Wij rekenen € 1,50 p.p. afwaskosten.
———————————————————————————————————–
BUFFET D:
Rundvleessalade, met hapjes opgemaakt
Zalmsalade met gerookte zalm, gerookte paling en Hollandse garnalen
Kipsalade, met vruchten opgemaakt
Nasi met kipsaté
Varkenshaas in champignonroomsaus
Gehaktballetjes in pindasaus
Tiramisu
Stokbrood, roomboter en kruidenboter
€ 25,95 per persoon bij een bestelling vanaf 14 personen.
Bij minder personen rekenen wij een kleine meerprijs.
Dit buffet is inclusief borden, bestek en servetten.
Wij rekenen € 1,50 p.p. afwaskosten.
—————————————————————————————————————–
Deze buffetten zijn te combineren en of aan te passen naar wens.
Ook kan de wens van Vegetarische gerechten worden aangepast.